Skip to main content
Til toppen
BS
SPORT TOURING

BATTLAX BT46 BAK

130/80 -17 BT46R 65H TL
Produktnummer: 1308017BT46R
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Battlax BT46 erstatter det ikoniske Battlax BT45. Battlax BT45 har siden lansering vært det beste dekket for touring. Nå har Bridgestone oppgradert dette dekket med moderne teknolog

BATTLAX BT46

SPORT TOURING MOTORSYKKEL 

Referansen for diagonaldekk

Battlax BT46 erstatter det ikoniske Battlax BT45. Siden introduksjonen for 22 år siden har Battlax BT45 vært det beste dekket for touring. Nå har Bridgestone oppgradert dette dekket med moderne teknologi.

Battlax BT46 har en omvendt V-form i det dekkmønsteret foran - det takler dekkets arbeidsbelastning, reduserer uregelmessig slitasje og gir føreren utrolig feedback for overlegen kjøring. Bakdekket er forbedret med en ny tilpasset silikakomponent for å maksimere ytelse, grep og slitasje. Ytelsene på vått underlag er blitt oppgradert fra BT45, uten å påvirke forgjengerens velkjente tørrhåndteringsytelse og holdbarhet. Og BT46 er kompatibel med UM-applikasjon: slangeløse dekk er godkjent for montering på felg for slange hvis de brukes med slange.

  • Redusert uregelmessig slitasje

  • Utrolig feedback og overlegen håndtering

  • Våttytelse er blitt oppgradert uten innvirkning på forgjengerens velkjente tørthåndtering og slitestyrke

FINN FLERE DIMENSJONER

 TEKNOLOGI

SILICA RICH FOR BAK DEKK
FORBEDRET GREP PÅ VÅTE OG KALDE UNDERLAG
Silica Rich Compound sørger for høy grepsytelse under lave temperaturforhold i det tidlige stadiet av kjøring og har utmerket våt ytelse.

NANOPRO-TECH™
BEDRE GREP, LENGRE LEVETID
Bridgestones NanoPr-Tech™ -teknologi optimaliserer dekkytelsen på molekylært nivå. Dette bidrar til å redusere friksjon, varme og mønsterdeformasjon under dekkrotasjon, noe som gir bedre slitegrep og lengre levetid.

RC POLYMER
MER SELVSIKKER VEIKONTAKT
RC POLYMER forbedrer dekkenes slitestyrke, og silika er effektivt for ytelse på vått underlag. RC POLYMER, utviklet ved bruk av Bridgestones nøkkelteknologi NanoPro-Tech®, bidrar til forbedret ytelse på våt vei og økt levetid.

Lenker
Min side