Skip to main content
Til toppen
BS
VINTERDEKK PIGG

BLIZZAK SPIKE 3

185/65 R15 SPIKE 3 92T XL TL STBL
Produktnummer: 1856515SPIKE3
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


BLIZZAK SPIKE 3 

VINTERDEKK PERSONBIL / SUV/ 4X4 

Premium-piggdekket Blizzak Spike 3 kombinerer Bridgestones avanserte teknologi og erfaring, og leverer klassens beste bremseevne på is, nøyaktig håndtering på snø, og forbedret kontroll ved vinterforhold.

  • Best i klassen på bremsing og veigrep på is 1
  • Forbedret kontroll og presise kjøreegenskaper på snø 2
  • Overlegen levetid​ 3

Finn flere dimensjoner

 


TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

NYTT MØNSTERDESIGN MED 35 % FLERE PIGGER

FOR BEDRE YTELSE PÅ IS

Ekstreme vinterforhold krever piggdekk. Med 35 % flere pigger enn forgjengeren er Bridgestone Blizzak Spike 3 perfekt for sjåfører som vil ha full kontroll ved utfordrende og uforutsigbare vinterforhold.


SAMMENHENGENDE V-BLOKK I MIDTEN

FOR BEDRE VEIGREP OG BREMSING

Bridgestone Blizzak Spike 3 har en sammenhengende V-blokk i midten som maksimerer rilletettheten, for å maksimere veigrep og bremsing på snø, og skaper overlegne kjøreegenskaper på vinterføre. Den forbedrede kontrollen og håndteringen er forbedret med 4 % sammenlignet med forgjengeren. 2


KOMBINASJON AV 2D-RILLER OG 3D-RILLER

FOR OPTIMALT VEIGREP OG BREMSEYTELSE

Blizzak Spike 3 har en kombinasjon av 2D-riller i midten og 3D-riller på sidene, for pålitelig veigrep og bremsing på snø og is.


DE SKARPE KANTENE PÅ SIKK-SAKK-SPORET

FORBEDRER GREPET PÅ SNØDEKTE VEIER

De forbedrede skarpe kantene på Blizzak Spike 3s sikk-sakk-spor forbedrer grepet mellom snøen i sporene og snøen på veien.


BREDERE TVERRGÅENDE SPOR

FOR BEDRE DRENERING OG VEIGREP PÅ SNØ

Bridgestone Blizzak Spike 3s bredere tverrgående spor sikrer bedre vanndrenering og snøgrep på is-, sludd- og snødekte veier, og sørger for en mer behagelig kjøreopplevelse.


NYTT PIGGDESIGN I WOLFRAMKARBID

MAKSIMERER LOKALT KONTAKTTRYKK

Det nye piggdesignet og det forbedrede mønsteret, som øker antall pigger med 35 %, fører sammen til bedre ytelser på is.


ALUMINIUMSKJERNE MED REDUSERT VEKT

FOR MINIMAL VEISLITASJE

Bridgestone Blizzak Spike 3 har minimal veislitasje takket være aluminiumskjernen som reduserer dekkets vekt.


NY FORM MED RUND KANT

FORBEDRER GREPET PÅ IS

Bridgestone Blizzak 3 minimerer produksjonen av ispulver med sin nye kjerneform med en rund kant som sørger for et optimalt grep på is.


NY POLYMER BRUKT I GUMMIBLANDINGEN

FOR BEDRE EGENSKAPER PÅ IS OG VÅT VEIBANE

Blizzak Spike 3 integrerer en ny polymer i dekkets gummiblanding som sørger for bedre silikafordeling og forbedrer egenskapene på is og våt veibane.


OPTIMERT STIVHET

MELLOM SLITEBANEMATERIALET OG MØNSTERET FORBEDRER GREPET

Bridgestone Blizzak Spike 3 har optimert stivheten mellom slitebanematerialet og mønsteret for å forbedre slitestyrken og gi utmerket ytelse over tid.


Juridisk merknad

1  Korteste avstand under bremsing på is og beste grep på is i forhold til premium piggdekk. Testene ble utført av TÜV SÜD på forespørsel fra Bridgestone i mars 2022, hos Bridgestone SPG (Sverige) og ARCTIC FALLS (Sverige) for snø- og istester med en VW Golf VII, med dekkstørrelse 205/55 R16. Blizzak Spike 3 sammenlignet med ytelsen til hovedkonkurrentene i samme kategori: CONTINENTAL IceContact 3, MICHELIN X-Ice North 4, NOKIAN Hakkapeliitta 10, GOODYEAR UltraGrip Arctic 2. Rapportnr. [713252341]. BREMSING PÅ IS, resultat: BRIDGESTONE Blizzak Spike 3 (100 %), NOKIAN Hakkapeliitta 10 (89,7 %), MICHELIN X-Ice North 4 (89,1 %), GOODYEAR UltraGrip Arctic 2 (78,4 %), CONTINENTAL IceContact 3 (71,7 %). AKSELERASJON PÅ IS, resultat: BRIDGESTONE Blizzak Spike 3 (100 %), MICHELIN X-Ice North 4 (100 %), NOKIAN Hakkapeliitta 10 (76,7 %), GOODYEAR UltraGrip Arctic 2 (71,6 %), CONTINENTAL IceContact 3 (67,9 %)..
 +4 % på manøvrering i snø sammenlignet med forgjengeren. Basert på interne tester utført av Bridgestone vi forhold til Noranza 001. Dekkstørrelse 205/55 R16.
+16 % forbedring i forhold til forgjengeren. Basert på interne tester utført av Bridgestone i forhold til Noranza 001. Dekkstørrelse 205/55 R16.
35 % flere pigger enn Noranza 001. Dekkstørrelse 205/55 R16.

Lenker
Min side