Skip to main content
Til toppen
BS
RACING

BATTLAX W01 BAK

190/650R17 W01R (SBK)
Produktnummer: 8434
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Racing Battlax W01 er utviklet for å være det beste dekket for vått underlag. Mønsterdesignet kommer fra da Bridgestone var leverandør til MotoGP.

BATTLAX W01

RACING MOTORSYKKEL 

Battlax W01 er utviklet for å være det beste dekket for vått underlag. Perfekt feedback som maksimerer din selvtillit på vått underlag. Mønsterdesignet kommer fra da Bridgestone var leverandør til MotoGP. Med optimalisert stivhet mellom front og bak for å gi riktig mønsterdeformasjon og med sporposisjonering i samme retning som vannstrømmen.

  • Vinner på vått
  • Overbevisende grep
  • Suveren drenering
  • Topp håndtering og presisjon
  • Rask oppvarming

FINN FLERE DIMENSJONER

 TEKNOLOGI

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)
BEDRE ALL-AROUND HÅNDTERING
Stålkord-materiale er laget av individuelt gummiisolerte indre filamenter med høy varmeledning for å forbrede varmeoverføringen for å  redusere utblåsing. Funksjonene fremhever stabilitet, grepsabsorpsjon og levetid.

MONO SPIRAL BELTE (MS)
GÅR KJØLIGERE, BEDRE STABILITET
Lett og slitesterk kord, surret rundt dekkets omkrets for å gi jevnt grep. Dette bidrar til høy ytelse med vektredusjon, forbedret grep, rotasjonsstabilitet, høy hastighetsytelse og demping.


Juridisk merknad

Advarsel: alle dekk merket NHS er laget for racing og skal ikke benyttes på offentlig vei. Disse er ikke offisielt homologert. 

Lenker
Min side