Skip to main content
Til toppen
BS
VINTERDEKK PIGGFRITT

BLIZZAK LM005 DRIVEGUARD

245/45R18 BLIZZAK LM005DG 100 V
Produktnummer: 2454518LM5DG
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Våtgrep
Rullemotstand
Støynivå
A
D
72 dB

LM005 DriveGuard. Vinterdekk med ny teknologi som gjør at du kan kjøre videre selv om du har punktert. Dette gir deg sikkerhet og forutsigbarhet, kun for et moderat tillegg i prisen.  Tenk selv om du punkterer i en mørk tunnel, -eller på fjellet en kald natt, - eller på E6 i stor trafikk. Med dette dekket kan du kjøre hjem og reparere dekket neste dag.

BLIZZAK LM005

VINTERDEKK PERSONBIL / SUV/ 4X4

Blizzak LM005 er et vinterdekk for snø og våte vinterveier. Ideelt for bykjøring og fjellkjøring i østlandsområdet. Dekket passer godt til el-biler grunnet lav rullemotstand.

  • Et av våre aller beste vinterdekk 
  • Lettrullende vinterdekk, anbefales til el-biler 
  • Flere dimensjoner med punkteringssikker Driveguard-teknologi

LM005 testvinner i flere magasin

Finn flere dimensjoner

Nærbilde av dekket side

TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

SKRÅ RILLER I DEKKMØNSTERET

BEDRE GREP PÅ VINTERVEI

Velg et vinterdekk med effektivt vintermønster. LM005 har dype og brede skråriller med zik-zak seiping. Snø og vann dreneres bort for et effektivt og sikkert veigrep. LM005 er i tillegg meget velegnet for kjøring på tørre og våte veier. Ideelt for el-biler!


NANOPRO-TECH™ I GUMMIBLANDINGEN

EU-MERKING "A" FOR VÅT VEI

Uavhengig tester gir Blizzak LM005 høyeste karakter A for overlegent grep på våte veier. Dekket bremser kortere og har bedre veigrep grunnet NanoPro-Tech TM , - en egen Bridgestone-teknologi med gummi som inneholder 'bite particles' og Silica for bedre grep.


SPESIELL SEIPING GIR KORTERE BREMSELENGDE

KORTERE BREMSELENGDE PÅ VINTERVEIER

På glatte vinterveier er det viktig med effektiv oppbremsing og sidegrep. Seiping - små mikrokutt i dekkmønsteret- gjør hele forskjellen, Blizzak LM005 har 2D og 3D seiper som øker veikontakten og gir bedre kontroll på både vinterføre og bar asfalt.

Lenker
Min side