Skip to main content
Til toppen
BS
BYBUSS

U-AP 002

275/70R22,5 UAP-2 152K 3PMSF
Produktnummer: 27570225UAP2
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Våtgrep
Rullemotstand
Støynivå
B
B
69 dB

UAP-2 er et bybuss dekk med meget lav rullemotstand, og er særlig egnet for el. busser, og for alle aksler. Dekket er laget for vinterkjøring (3PMSF) og kan seipes for mer grep. Mønsteret er laget fo mye start- og stopp og vil gi lang levetid.

U-AP 002

ALLE AKSLER BUSS

Bridgestone U-AP 002 er et robust dekk for bybusser, som er designet for å redusere CO2-utslippene og de totale eierskapskostnadene, men samtidig sikre utmerket kjørelengde og trygghet året rundt. Passer både elektrisk og fossilt drevne kjøretøy.

  • Bærekraftig urban mobilitet 1
  • Stor lastkapasitet 2
  • Utmerket kjørelengde 3
  • Forsterkede sidevegger
  • Utstyrt med RFID-brikke for dekkidentifikasjon og er klare for vinteren med 3PMSF og M+S

Finn flere dimensjoner

 


TEKNOLOGI

SIDEVEGGBESKYTTELSE
Beskytter dekkets sidevegg for skader

VPS
Reduserer støy generert fra vanlig mønstermellomrom

3D-SPOR
Låser mønsterblokkene og reduserer deformasjon.

GROPGJERDE
Reduserer støy


TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

DRENERINGSTEKNOLOGI

FORBEDRET VEIGREP PÅ VÅT VEI

Ny dreneringsteknologi innebærer blant annet en vannkanal midt på dekket, som gir bedre drenering og bidrar til å opprettholde utmerket veigrep under våte kjøreforhold.


FORBEDRET GUMMIBLANDING I SLITASJELAGET

FOR BEDRE YTELSE PÅ ALLE OMRÅDER

Ingeniørene våre plukket ut aller beste materialene for U-AP 002s forbedrede slitasjelag. Den nye gummiblandingen reduserer rullemotstanden og drivstofforbruket og forlenger levetiden. Silisiumoksid i siltasjelaget leder bort vann og forbedrer grepet på våt vei.


OPTIMALISERT MØNSTERDESIGN MED SEIP

FOR GOD BESKYTTELSE MOT UJEVN SLITASJE

Den nye sporgeometrien gjør U-AP 002 mer motstandsdyktig mot sidekreftene under bykjøring. Den sørger også for å redusere risikoen for ujevn slitasje, og dekkmønsteret forlenger levetiden og reduserer dekkostnadene.


Juridisk merknad

1  Basert på offisielle kvalifiseringstester utført ved Bridgestones anlegg for å sammenligne med U-AP-forgjengeren 001 Størrelse 275/70 R22,5, alle posisjoner. Forbedret til B-merking for RRC vs. U-AP 001 (D-merking). Reduksjon til 69 dB vs. U-AP 001 (71 dB).

Egnet for åtte tonns styreaksel.

Basert på en intern test i felten (MTF801), utført for å sammenligne med U-AP-forgjengeren 001 Størrelse 275/70 R22.5, alle posisjoner (beregnet tilbakelagt kjørelengde (i km)) for EV + ICE).

Lenker
Min side