Skip to main content
Til toppen
BS
DRIVDEKK VINTER

NORDIC DRIVE 001

295/80R22,5 NORD1 152M 3PMSF
Produktnummer: 29580225NORD1
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Våtgrep
Rullemotstand
Støynivå
C
E
75 dB

Bridgestone Nordic Drive (ND) er et vinter drivdekk med Multicell Gummi for ekstrem vinter.  Dette er samme gummi som er i våre Blizzak person bildekk og som har bedre friksjon mot is. Grunnet den myke gummien, bør dekket kun monteres i vintermånedene. Dekket passer best der det er hard nordisk vinter og vanskelig framkommelighet. Dekket har lite behov for kjetting, og i de mest ekstreme tilfeller kan ND også brukes på frontaksel, men bør da følges opp og rulleres for å unngå trappeslitasje. Se sammenligning av gummi nedenfor.

NORDIC DRIVE

DRIVDEKK VINTER LASTEBIL 

Bridgestone Nordic Winter Drive 01 er et vinter drivdekk med Multicell Gummi for ekstrem vinter.  Dette er samme gummi som er i våre Blizzak personbildekk og som fungerer meget godt på is. Dekket har moderat slitestyrke og bør monteres i vintermånedene. Dekket passer best der det er hard nordisk vinter og vanskelig framkommelighet. Ingen andre vinter drivdekk kan måle seg med Nordic Drive 01.

"DEKKET SOM IKKE TRENGER KJETTING"

  • Beste vinterdekk for ekstreme vinterveier 
  • Multicell Gummi gir mindre behov for kjetting 
  • Ekstremt blokkmønster for framdrift og brems på is 
  • Konveks mønster blokker gir jevn slitasje og bedre levetid 
  • Anti-skli blokker gir bedre stabilitet og kortere brems på is/snø

 

Finn flere dimensjoner

 


MULTICELL FRIKSJONSGUMMI

Multicell gummiblanding, er en porøs gummi med ekstremt god friksjon mot is og snø. Den ru overflaten kommer frem når du har slitt bort "skorpen" på vinterdekket. Den porøse gummien vedvarer helt til dekket er utslitt, og friksjonen mot is og snø beholdes under hele levetiden. Multicell har små, skarpe bitepartikler som gir bedre feste på is.

VANLIG VINTERDEKKGUMMI

MULTICELL FRIKSJONSGUMMI


Plassering kjøretøy

Fitment for lastebil bilde

Lenker
Min side