Skip to main content
Til toppen
BS
HYPERSPORT

BATTLAX S22 BAK

160/60 ZR17 S22R 69W TL
Produktnummer: 1606017S22R
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


BATTLAX S22

HYPERSPORT MOTORSYKKEL 

Battlax Hypersport S22 er Bridgestones seneste hypersportdekk: et spennende nytt produkt som gjør at du kan oppleve hele din sykkels prestasjon på veien!

De tekniske oppgraderingene på S22 viser forbedringer av prestasjoner innen alle områder. Målet var å utvikle det ultimate hypersportdekket.

S22 har fått et nytt mønsterdesign for å imøtekomme krav og behov fra hypersport-kjørere. Den enkle håndteringen kombinert med feedback og svingegenskaper er perfekt match for hypersport-kjørere.

Ny blandingsteknologi viser at Bridgestones flaggskip for hypersport har ingen kompromiss mellom våt og tørr prestasjon på toppen av å øke den totale kjøreopplevelsen.

Battlax vil være dekket som gir ekstra selvtillit. Prøv det du også!

  • Ingen kompromiss! Forbedret ytelse på alle områder
  • 5% raskere rundetid på vått underlag
  • 15% høyere kurvehastighet på tøty underlag
  • Uten å ofre levetid

FINN FLERE DIMENSJONER

 TEKNOLOGI

3 LAGS GUMMIBLANDING (3LC)
STABILITET OG SVING EGENSKAPER
Gummiblandingen på skulderen gir utmerket grep i nedlegg, senteret gir lineær håntering.

5 LAGS GUMMIBLANDING (3LC)
Utviklet eksklusivt av Bridgestones MotoGP-ingeniører, har denne unike 5-lags gummiblandingsteknologien for bakdekk 3 forskjellige blandinger. Gummiblandingen er hard i slitebanesenter for ekstra stabilitet, linjær håndtering og høy kjørelengde. En middels blanding på skuldrene gir deg maksimal trekkraft ved halvt nedlegg for tidlig akselerasjon ut av svinger. Og med den superklebrige kanten kan du ta dype nedlegg med full selvtillit. Eksepsjonell teknologi for en eksepsjonell tur!

MONO SPIRAL BELTE (MS)
GÅR KJØLIGERE, BEDRE STABILITET
Lett og slitesterk kord, surret rundt dekkets omkrets for å gi jevnt grep. Dette bidrar til høy ytelse med vektredusjon, forbedret grep, rotasjonsstabilitet, høy hastighetsytelse og demping.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)
BEDRE ALL-AROUND HÅNDTERING
Stålkord-materiale er laget av individuelt gummiisolerte indre filamenter med høy varmeledning for å forbrede varmeoverføringen for å  redusere utblåsing. Funksjonene fremhever stabilitet, grepsabsorpsjon og levetid.

RC POLYMER
MER SELVSIKKER VEIKONTAKT
RC POLYMER forbedrer dekkenes slitestyrke, og silika er effektivt for ytelse på vått underlag. RC POLYMER, utviklet ved bruk av Bridgestones nøkkelteknologi NanoPro-Tech®, bidrar til forbedret ytelse på våt vei og økt levetid.

SILICA RICH EX FOR FRONT TYRE
BEDRE GREP PÅ FORHJULET
Ytelsen under våte forhold forbedres ved å øke silica, sammenlignet med konvensjonell Silica rich.

NANOPRO-TECH™
BEDRE GREP, LENGRE LEVETID
Bridgestones NanoPr-Tech™ -teknologi optimaliserer dekkytelsen på molekylært nivå. Dette bidrar til å redusere friksjon, varme og mønsterdeformasjon under dekkrotasjon, noe som gir bedre slitegrep og lengre levetid.

Lenker
Min side