Skip to main content
Til toppen
BS
CUSTOM

BATTLECRUISE H50 BAK

180/60 B17 H50R 75V TL
Produktnummer: 1806017H50R
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Cruise med en avslappet stil på en stor amerikansk sykkel. Det er her BATTLECRUISE H50 lover deg ytelse. “Lang livslengde”, “Myk håndtering” og “Komfortkjøring” er nøkkelegenskapene til H50.

BATTLECRUISE H50

CUSTOM MOTORSYKKEL 

Komforten ved å cruise på en amerikansk V-Twins, gjort tilgjengelig med større line-up, og utvider verden for kjøring med amerikanske sykler.

Cruise med en avslappet stil på en stor amerikansk sykkel. Det er her BATTLECRUISE H50 lover deg ytelse. “Lang livslengde”, “Myk håndtering” og “Komfortkjøring” er nøkkelegenskapene til H50.

Bakdekket hevder en livslengde på 2.7 ganger EXEDRA MAX. Dekkets håndteringsmuligheter tåler sykler opp til 300kg, for myk kjøring i både lav og høy hastighet, og minimerer slipp i sving.

Ved å redusere overføring av vibrasjoner fra V-Twins, gir dekket komfortabel kjøring og lange turer mindre slitsomme.

Med BATTLECRUISE H50, designet spesielt for store amerikanske cruisere, vi vil at du nyter laidback cruising med din V-Twin.

  • Varer lenge

  • Høy kraft i sving

  • Enkel og presis håndtering

  • Sikkert grep på både vått og tørt

FINN FLERE DIMENSJONER

 TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

Battlecruise H50 er utviklet med Bridgestones nye avanserte Ultimate-EYE-teknologi. U-EYE-testing gjør det mulig for våre ingeniører å se nøyaktig hvordan et dekk oppfører seg i kontakt med veien, i forskjellige hastigheter, belastninger og glidevinkler på vått og tørt, slik at vi kan optimalisere designet.


H50 har større kontaktflate på asfalten, og gir deg mer jevn trykkfordeling, for enklere håndtering og sving. Testing viser at kraft nødvendig for styring med Battlecruise H50 er mye lavere enn med sammenlignbare dekk.


Med en større bakre kroneprofil og spesialutviklet gummiblanding, vil H50 ta deg en lang, lang vei.


Bridgestone har optimalisert den vertikale stivheten foran på H50, og balanserer stivhet med god støtdemping og demping.

Lenker
Min side