Skip to main content
Til toppen
BS
SPORT TOURING

BATTLAX T32 BAK

190/50ZR17 T32R 73W TL
Produktnummer: 1905017T32R
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Battlax Sport Touring T32 er Bridgestones nye Sport Touring-flaggskip. T32 har alt du trenger i forhold til ytelse, selvtillit, og kontaktfølelse i all slags vær.

BATTLAX T32

SPORT TOURING MOTORSYKKEL 

Battlax Sport Touring T32 er Bridgestones nye Sport Touring-flaggskip. T32 har alt du trenger i forhold til ytelse, selvtillit, og kontaktfølelse i all slags vær.

De tekniske forbedringene på T32 er ikke bare visuelt, med implementeringen av Pulse Groove pattern technology, ny konstruksjon og gummiblanding.. Pulse Groove pattern design technology: Bridgestones fokus for denne utviklingen var i form av håndtering på vått og forbedringer på alle områder ift. ytelse på våt vei.

For mellomstore og tunge touring-sykler, utviklet Bridgestone det dedikerte T32 GT med egne tekniske egenskaper og mønster, for å imøtekomme kravene i dette segmentet.

Battlax Sport Touring T32 og T32GT kobler deg til veien.

  •  7% kortere bremselengde på våt vei

  •  13% større kontaktflate bakdekk

  • Større mønsterbane (3% front – 6% bak)

  • Nytt Pulse groove pattern design technology

  • Økt kontaktfølelse med nøytral og linjær håndtering

  • Forbedret på alle ytelsesnivåer

  • Ingen kompromiss på slitasjeevne

  • Setter en ny standard for Sport Touring-kategorien

  • Dedikert GT-versjon for mellomvekt og tunge sykler

FINN FLERE DIMENSJONER

 TEKNOLOGI

3 LAGS-GUMMIBLANDING (3LC) CAP + BASE
3LC gir kjørelengde på midten ogforbedret grep på skulder, mens underliggende Cap & Base-laget forbedrer slitebanen for bedre grep, støtdemping og allværsytelse.

ULTIMAT EYE
Bilde av kontaktflaten som måler størrelse og deformasjon av dekket. Viser slippvinkel og dermed kan veigrep og levetid optimeres og forbedres.

MONO SPIRAL BELTE (MS)
GÅR KJØLIGERE, BEDRE STABILITET
Lett og slitesterk kord, surret rundt dekkets omkrets for å gi jevnt grep. Dette bidrar til høy ytelse med vektredusjon, forbedret grep, rotasjonsstabilitet, høy hastighetsytelse og demping.

NANOPRO-TECH™
BEDRE GREP, LENGRE LEVETID
Bridgestones NanoPr-Tech™ -teknologi optimaliserer dekkytelsen på molekylært nivå. Dette bidrar til å redusere friksjon, varme og mønsterdeformasjon under dekkrotasjon, noe som gir bedre slitegrep og lengre levetid.

RC POLYMER
MER SELVSIKKER VEIKONTAKT
RC POLYMER forbedrer dekkenes slitestyrke, og silika er effektivt for ytelse på vått underlag. RC POLYMER, utviklet ved bruk av Bridgestones nøkkelteknologi NanoPro-Tech®, bidrar til forbedret ytelse på våt vei og økt levetid.

SILICA RICH EX FOR FRONT TYRE
BEDRE GREP PÅ FORHJULET
Ytelsen under våte forhold forbedres ved å øke silica, sammenlignet med konvensjonell Silica rich.

SILICA RICH FOR BAKDEKK
FORBEDRET GREP PÅ VÅTE OG KALDE UNDERLAG
Silica Rich Compound sørger for høy grepsytelse under lave temperaturforhold i det tidlige stadiet av kjøring og har utmerket våtytelse.

PULSE GROOVE
FORBEDRET VÅTVEIS EGENSKAPER
Dreneringskanaler med "Pulse Groove"-teknologi optimerer drenering og øker vannhastigheten, som gir større kontaktflate og dermed bedre veigrep.

TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

DEDIKERT T32 GT DESIGN

TIL MELLOM -OG TUNGE MOTORSYKLER

Bridgestone har utviklet et dedikert T32 GT-dekk med optimalisert mønsterdesign og positionering for optimal mønsterstivhet og deformasjon. Battlax T32 GT har forbedret stabilitet og 10% økt kilometerytelse i forhold til forgjengeren T31 GT.


"PULSE GROOVE" MØNSTERTEKNOLOGI

FORBEDRET VÅT EGENSKAPER

Nyeste mønsterteknologi med varierende mønsterbredde med små deflektorer i bunnen av mønsteret. Dette øker vannhastigheten og dermed dreningseffekten. Bedre veigrep påi vått føre og mindre dekkslipp.


NY STANDARD I SPORT TOURINGKLASSEN

IMPONERENDE FORBEDRINGER

Tallene taler for seg selv: 13% større kontaktflate, 7% kortere bremselengde og større kontaktflate en forgjngeren - alt sammen uten at gå på kompromiss med den velkjente linære og stabile køreegenskaper, som Bridgestone er kjent for. Battlax T32 setter ny standard i Sport Touring klassen.

Lenker
Min side