Skip to main content
Til toppen
BS
HYPERSPORT

BATTLAX RS11 BAK

190/55 ZR17 RS11R (75W) TL
Produktnummer: 1905517RS11R
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


RS11 er det første veirettede dekket Bridgestone har tatt i bruk med den nye V-MS-Belt-designet som for tiden brukes i Bridgestones dekk med høyeste ytelse.

BATTLAX RS11

HYPERSPORT MOTORSYKKEL 

Battlax Racing Street RS11 er Bridgestones siste dekk som går fra bane til vei: et førsteklasses produkt som forbedrer din følelse og tilbakemelding på sykkelen.

De tekniske oppgraderingene på RS11 kommer direkte fra Bridgestones utvikling i de høyeste racingkategoriene.

RS11 er det første veirettede dekket Bridgestone har tatt i bruk med den nye V-MS-Belt-designet som for tiden brukes i Bridgestones dekk med høyeste ytelse. Mønsterdesignet finner mange likheter med racingbanedekket R11. Mønsteret samsvarer med mønsterbrukets behov og krav, og inkluderer nødvendige justeringer for sikker bruk på veien.

RS11s gummiblanding er 3LC på fram -og bakdekk. På bakdekket er det i tillegg cap and base-gummiblanding for å matche den påkrevde stivheten og stabiliteten. Den totale forbedringen på grep er enorm.

Battlax Racing Street RS11 vil gjøre avgjørelsen din om dagens kjøretur enkel.. Let’s go!

  • 20% bedre grep og 10% bedre grepsfølelse 
  • Fra bane til veien uten kompromiss 
  • 2 sekunder raskere på en 2 minutters runde

FINN FLERE DIMENSJONER

 TEKNOLOGI

V-MS BELT
Den variable mono spiralbelte konstruksjonen optimaliserer avstanden mellom HTSPC vaierene for å kunne endre til optimal stivhet over hele slitebanen.

MONO SPIRAL BELTE (MS)
GÅR KJØLIGERE, BEDRE STABILITET
Lett og slitesterk kord, surret rundt dekkets omkrets for å gi jevnt grep. Dette bidrar til høy ytelse med vektredusjon, forbedret grep, rotasjonsstabilitet, høy hastighetsytelse og demping.

3 LAGS GUMMIBLANDING (3LC)
STABILITET OG SVING EGENSKAPER
Gummiblandingen på skulderen gir utmerket grep i nedlegg, senteret gir lineær håntering.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)
BEDRE ALL-AROUND HÅNDTERING
Stålkord-materiale er laget av individuelt gummiisolerte indre filamenter med høy varmeledning for å forbrede varmeoverføringen for å  redusere utblåsing. Funksjonene fremhever stabilitet, grepsabsorpsjon og levetid.

CAP & BASE
UTEMRKET GREP IGJENNOM DEKKETS LEVETID
Cap-slitebanen inneholder en myk sillica blanding, slitebanen inneholder medium sillica blanding. Samtidig som det sikrer støtdemping, utmerket grep i varierende temperaturforhold samtidig som det sikrer optimal stivhet.

Lenker
Min side