Skip to main content
Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
BS
VINTERDEKK PIGGFRITT

BLIZZAK WS80

235/40R18 WS80 95H TL XL
Produktnummer: 2354018WS80
Lagerbeholdning:


Våtgrep
Rullemotstand
Støynivå
F
G
72 dB

Blizzak Piggfrie vinterdekk har Multicell gummiblanding, som er en porøs gummi med ekstremt god friksjon mot is og snø. Den ru overflaten kommer frem når du har slitt bort "skorpen" på vinterdekket. Den porøse gummien vedvarer helt til dekket er utslitt, og friksjonen mot is og snø beholdes under hele lev

BLIZZAK WS80

VINTERDEKK PERSONBIL / SUV/ 4X4

Blizzak Piggfrie vinterdekk har Multicell gummiblanding, som er en porøs gummi med ekstremt god friksjon mot is og snø. Den ru overflaten kommer frem når du har slitt bort "skorpen" på vinterdekket. Den porøse gummien vedvarer helt til dekket er utslitt, og friksjonen mot is og snø beholdes under hele levetiden.

Myk gummi mot is gir faktisk godt grep, men det dannes en tynn vannfilm mellom dekket og isen, som gjør det glatt. Porøs gummi suger opp vannfilmen, og dermed øker friksjonen igjen. På den måten får du bedre grep på is enn med pigger.

Multicell med bite-partikler 
Multicell er en unik og patentert gummiblanding med millioner av små rørbobler. Is er ikke spesielt glatt før dekket skaper friksjon, som danner en tynn vannfilm på isen.

  • Multicell gummiblanding
  • Sikerhet på is

Finn flere dimensjoner


Lenker
Min side