Skip to main content
Til toppen
BS
VINTERDEKK PIGGFRITT

BLIZZAK LM005

245/35R20 BLIZZAK LM005 95W
Produktnummer: 2453520LM5
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Våtgrep
Rullemotstand
Støynivå
A
C
72 dB

Testvinner 2020 og 2021/22 i Auto Motor & Sport. Full kontroll på alt vinterføre, og spesielt egnet for EL-biler, grunnet lav rullemotstand. Dekket finnes også som punkteringssikkert, dvs. du kan kjøre videre selv om du har punktert ( se: www.driveguard.no)

 

BLIZZAK LM005

VINTERDEKK PERSONBIL / SUV/ 4X4

Blizzak LM005 er et vinterdekk for snø og våte vinterveier. Ideelt for bykjøring og fjellkjøring i østlandsområdet. Dekket passer godt til el-biler grunnet lav rullemotstand.

  • Et av våre aller beste vinterdekk 
  • Lettrullende vinterdekk, anbefales til el-biler 
  • Flere dimensjoner med punkteringssikker Driveguard-teknologi

LM005 testvinner i flere magasin

Finn flere dimensjoner

Nærbilde av dekket side

TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

SKRÅ RILLER I DEKKMØNSTERET

BEDRE GREP PÅ VINTERVEI

Velg et vinterdekk med effektivt vintermønster. LM005 har dype og brede skråriller med zik-zak seiping. Snø og vann dreneres bort for et effektivt og sikkert veigrep. LM005 er i tillegg meget velegnet for kjøring på tørre og våte veier. Ideelt for el-biler!


NANOPRO-TECH™ I GUMMIBLANDINGEN

EU-MERKING "A" FOR VÅT VEI

Uavhengig tester gir Blizzak LM005 høyeste karakter A for overlegent grep på våte veier. Dekket bremser kortere og har bedre veigrep grunnet NanoPro-Tech TM , - en egen Bridgestone-teknologi med gummi som inneholder 'bite particles' og Silica for bedre grep.


SPESIELL SEIPING GIR KORTERE BREMSELENGDE

KORTERE BREMSELENGDE PÅ VINTERVEIER

På glatte vinterveier er det viktig med effektiv oppbremsing og sidegrep. Seiping - små mikrokutt i dekkmønsteret- gjør hele forskjellen, Blizzak LM005 har 2D og 3D seiper som øker veikontakten og gir bedre kontroll på både vinterføre og bar asfalt.

Lenker
Min side