Skip to main content
Til toppen
BS
SOMMERDEKK SUV

ALENZA 001

305/40 R20 ALENZA1 112Y XL RFT * OE BMW
Produktnummer: 3054020AL1112RFT
Lagerbeholdning:
ekskl. mva.


Våtgrep
Rullemotstand
Støynivå
B
B
74 dB

ALENZA 001

SOMMERDEKK SUV / 4X4

Sommerdekk utviklet for luksus-SUV. Maksimalt grep for våt og tørr vei. Alenza passer best til SUV og gir en dynamisk og luksuriøs kjøreopplevelse, og tilbyr høy bremseevne, enestående holdbarhet og meget godt grep på våte og tørre veier.

  • Fantastisk kjørekomfort og styrerespons
  • Sikkerhet på våt og tørr vei
  • Utviklet for lang holdbarhet

Finn flere dimensjoner


TEKNISKE EGENSKAPER OG FORDELER

EKSEPSJONELLE STYREEGENSKAPER

Den avrundede blokkstrukturen optimaliserer avrundningen til ribben, noe som gjør trykket på midten av dekket høyere, øker styreresponsen og stabiliteten.


MAKSIMERT LIVSLENGDE

Med den nye gummiblandingen og 3D M-formede mønsterdesign er dekkets levetid maksimert og forhindrer vanlig slitasje. Begrenset deformasjon av blokkene ved bremsing som forhindrer reduksjon av kontaktflate og øker grepet på våt vei.


FORBEDRET BREMSING PÅ BÅDE VÅTT OG TØRT

Slipte (Chamfering) avrundinger på blokkene forhindrer deformasjon, og gir forbedret bremseevne på både vått og tørt underlag.


FORBEDRET DRIVSTOFFORBRUK OG FORLENGET LIVSLENGDE

Nano Pro-Tech® gummi holder varmegenereringen nede for bedre drivstofforbruk og lengre levelengde. Gummiblandingen med silica-gummi er forbundet med polymer, noe som gir fodrede egenskaper på vått og ved lave temperaturer.


UTVIKLET FOR Å VARE

Under kontrollerte testforhold, viser Alenza 001 at det har 11% lengre levelengde enn Dueler H/P Sport. Dekkdimensjon: 255/50R19, Bil: Lexus RX450, Dekktrykk: 230 kPa (33 psi), Distanse: 10,000km


ALENZA 001 UTKONKURRERER SINE FORGJENGERE

Sammenlignet med Dueler H/P Sport, viser Alenza 001 betraktelig forbedrede egenskaper på våt vei, levelengde og drivstofforbruk.

Lenker
Min side